donderdag 6 juli 2017

Het CJIB, de crepeer methodiek.

Sinds 1 januari 2017 zijn wij onder het bewind uit van FPcoach te Apeldoorn, opvolger van Melse-Wassink uit Ede. Het Grootste deel van de tijd dat de heren ons financieel behoorde te beschermen, hebben deze heren de zorgpremie niet betaald aan CZ. Dit speelde tussen 1 augustus 2014 t/m 31 december 2016. Al die tijd persoonlijk niks vernomen over schulden, noch van de zorgverzekeraar CZ, zo ook niet van het CJIB. En nu na ontslag van beide heren, is te beleefd, valt het CJIB over ons heen. Dat als een soort crepeer methodiek, wat inhoud is gaan geven in de vraag waarom de gemeente en het Leger des Heils plots wel akkoord gingen met ontslag van FPcoach. Wat ze ons eerder hebben verboden, blijkend uit het onderstaande. 


Aanklikken om te vergroten.

Simpel want wat Melse-Wassink en FPcoach niet lukte wordt nu overgelaten aan o.a. het CJIB en de zorgverzekeraar. Gemeente en het Leger des Heils door hen gesubsidieerd, kijken een beetje toe. doen verder niks. Het leger dan ook de laatste 10 weken helemaal niet meer gezien.....goh. 

Wij ontvangen nu om de 2 maanden van het crepeer veroorzakende Centraal justitieel incasso bureau een lading brieven in de bus, allemaal gaand over de periode waarbinnen de beschermingsbewindvoerders de premie niet voldeden. 


Waarover met het CJIB gebeld, nadat we de eerste lading in onze brievenbus vonden, na meer dan vier jaar stilte. Ik vertelde hen dat wij jarenlang door gemeente en Leger des Heils onder beschermingsbewind vielen, voor wie je het woord bescherming moet spellen en dan nog niet door die gasten begrepen wordt. Ik moest maar naar de rechter die ze heeft benoemd. Haha ja, je weet wel die zwarte toga's die bewindvoerders helemaal niet controleren, hun eindafrekeningen zo in de papierversnipperaar lijken te kieperen, slachtoffers van dat tuig, gewoon laten creperen in ons geval in het voordeel van de gemeente en het Leger des Heils. Zo beantwoorden ze deze mail geeneens van mij, gericht aan het bewindsbureau. 20 jun.


aan Bewindsbureau
Zaakgegevens: (even weggehaald )

Geachte heer, mevrouw

Mijn naam is Henk Faasen vader van een gezin, wie inmiddels bijna een half jaar niet meer onder bewind staan. In deze periode, dat vanaf 1 januari 2017, is ons meer en meer duidelijk geworden dat het bewindsbureau niets doet met de eind afrekeningen van bewindvoerders om te bezien of de bewindvoerders hun taak ordelijk hebben volbracht. Wij hebben beide eindafrekeningen voor "NIET" akkoord geretourneerd aan de betreffende bewindvoerders, te weten van Melse Wassink en FPcoach. Dit mogelijk nalaten van het bewindsbureau zet een stempel op ons leven nadien, temeer omdat ik vermoed dat beide bewindvoerders bij de rechtbank de eindafrekeningen nooit hebben ingediend. Indien wel, moeten deze niet zijn gecontroleerd. Als dit zich heeft voorgedaan, mag u mij de waarde uitleggen van een benoeming uitgesproken door een rechter, wat dus nietszeggend blijkt aan ons. De bewindvoerders hebben voor lange tijd o.a. de zorgpremie niet betaald, zo geen werk gemaakt om berekeningen te maken van de beslagvrije voet! Ook deden ze schulden voorkomen die niet deugen, gemakzuchtig als ze zijn, het staat op jullie naam dus het zal dus wel, dat is ook geen bescherming. Kunt u mij het nut uitleggen van een benoeming door een rechter, van een bewindvoerder, wie onder een rechter gewoon straffeloos cliƫnten kan benadelen en wiens leven na een periode van bewind als onmogelijk wordt ervaren? Het lijkt erop dat een rechter onder bewindvoering, zo ook Jeugdzorg verdienmodellen verdeelt. wat problemen vergroot maar niets oplost, dient een rechter daarvoor?

Ik zie uit naar uw antwoord.

Hoogachtend

Kortom geen antwoord....het CZ stelt alles netjes betalen, drie jaar extra afbetalen, wat ons dik onder de beslagvrije voet zal brengen, ik heb al €200 minder uitkering en geen enkele toeslag. Dus ik kan niet beloven alles netjes te betalen, wil ook nog eten als diabeet. Met nog eens een aantal andere betalingsafspraken door die hufters gemaakt omdat ze bij andere ook niet voldeden aan de betalingsplicht. Het doel van beschermingsbewind, het doel van CZ, het doel van het CJIB. Ja, in het voordeel van de gemeente die al jaren van ons af wil......Wat nu gaat lukken, mede dankzij het CJIB, met hun crepeer methodiek. Vandaag weer een lading brieven van het CJIB uit de brievenbus gehaald, die gasten zijn niet wijs, laten zich voor het karretje spannen van foute mensen, die mensen, wie kritiek durven te uiten, de nek omdraaien voor dat tuig....Ze proberen je te bewegen de hand aan jezelf te leggen...rotzakken! Ik ben alles al kwijt, huis, baan, gezondheid. maar ze gaan door, totdat ik als man, vader in het graf lig! De gemeente is in zijn Nopjes!