donderdag 2 maart 2017

GGN mastering credit DE DEURWAARDERZoals wel bekend heeft RTL5 aandacht besteed aan deze bijzonder vriendelijke deurwaardersgroep via het programma, > betalen of leeghalen <. Zo vriendelijk dat ze met grote liefde voor de mens, hen het vel over de oren trekken. 

Zo kreeg onze bewindvoerder FPcoach in oktober 2016 deze betekenis van deze fijne deurwaarders club. Wat verband had met een eerder gearrangeerde uithuiszetting in 2011 in het belang van de gemeente Overbetuwe. Alle jaren erna niks over gehoord, geen aanmaning niks, tot het moment men een betekenis neerlegde bij deze fijne bewindvoerder. Wie het ons per mail toestuurde met als enige bijkomende opmerking, jullie moeten echt naar plangroep, verder niks. Zelfs geen vraag waar is dit van, klopt dit, ooit wat van gehoord!  Dit kreeg hij:  
   
                                             

Aanklikken om te vergroten. 

Ik mailde naar hem terug dat wij hier nooit meer iets over gehoord hebben, hij deed niks. Ook liet hij het na een berekening van de beslagvrije voet naar hen op te sturen. Waardoor wij op 7 februari door het onderstaande verrast werden: 

Aanklikken om te vergroten

Op deze mededeling van het UWV direct gereageerd naar het GGN. Tevens een berekening gemaakt van de >beslagvrije voet<. Waarop GGN reageerde, dat ze de beslagvrije voet zouden verhogen naar  €1263,58, terwijl de beslagvrije voet volgens de berekening moet zijn €1701,77. Dit kreeg ik echter van het UWV uitbetaald, niks €1263,58! Zit het UWV erbij in,, in het voordeel van de klere gemeente Arnhem en hun vuige subsidie verslindende subsidie hulp instantie? 


Aanklikken om te vergroten


Weer bellen en mailen naar de GGN, bezwaar gemaakt ook tegen de nog steeds te lage gestelde beslagvrije voet. Men reageert als volgt, Leger des Heils schiet ons niet te hulp. goh!:

Aanklikken om te vergroten


Vandaag 2 maart 2017 hebben wij het teveel ingehouden geld nog steeds niet terug ontvangen, dus het UWV gebeld. De bovenstaande brief was hen niet bekend en ze hadden het verschil tussen de eerdere €378,14 en €1263,58 ook nog niet terugontvangen. Wat is dan de kul van het bovenstaande schrijven en het schrijven ervoor van het GGN? De UWV medewerker adviseerde mij om de dossierhouder te mailen:

Aanklikken om te vergroten

Omdat GGN, niks kan innen door mijn juiste beslagvrije voet, mijn uitkering is lager, denk ik dat ze iets willen met een betalingsregeling, opdat ze dan gewoon onder de beslagvrije voet kunnen duiken. Niet, dan vermoed ik dat ze het teveel ingehouden bedrag niet terug zullen storten de brief over opheffing volledig beslag, niet op zullen sturen. Wat dan gewoon bedrog en oplichting is, zelfs een pressiemiddel. Want met alleen €378,14 kom je niet ver, is niks te betalen aan vaste lasten. Want ja, ik geloof namelijk dat ze de brief over opheffing beslag helemaal niet hebben opgestuurd naar het UWV. Indien, wat een smeerlapperij dan.

Daar ik van het GGN nooit iets heb ontvangen zelfs geen betekenis van de huisuitzetting en ook geen inboedellijst wat ze gewoon ordinair gejat hebben, zonder beslaglegging en ons probeerde te dwingen destijds, vrijwillig afstand te doen van onze inboedel, daarvoor te moeten tekenen, DUS NIET,  spelen ze schijnbaar een smerig spel. Zie hier onder de poging om ons vrijwillig afstand te laten doen:

Aanklikken om te vergroten.

We hebben onlangs ook nog eens de geprobeerd de inboedellijst van GGN te krijgen, krijgen we dit van hen een leeg ontruimingsformulier, smeerlapperij.Dit dus:

Aanklikken om te vergroten.

GGN zijn schijnbaar uitmuntende handlangers van foute gemeenten en foute woningcorporaties die graag de gemeente helpen om kritische burgers op straat te werken en nadien nog even kapot te pesten door een betekenis wat 5 jaar lang niet eerder aan ons betekend is. Dan nog een betekenis aan een net zo'n foute bewindvoerder uitgereikt, niet aan ons, die met schulden niks doet er nog wel wat schulden bij creeërd en onze, zijn, ex foute collega bewindvoerder de handen boven het hoofd houdt! Een bewindvoerder die ook nog eens geen berekening van de beslagvrije voet naar GGN stuurt met het gevolg dat wij nu voor een hele maand zitten opgescheept met een lullig bedrag van €378,14, wat niet snel hersteld zal worden. Ons in 2010 ook al eens noodlottig geworden ook door GGN en indirect bij mij een hartinfarct hebben veroorzaakt met als gevolg een open hart operatie. Schandalig dat het GGN deurwaarders tuig ( sorry)  mogen handelen uit naam van onze koning. Dat met steun van een corrupte rechtbank, wil ik niet zeggen criminelen, die ook kinderen gewoon op straat flikkeren, gewoon tuig, voor een beetje kut geld! Het leger des Heils. sluit de ogen, wie ons wel deze klote bewindvoerders hebben opgelegd samen met de gemeente, via een regio manager van het Leger des Heils, de voor ons crimineel Kees van Harten, met medeweten van Jan van Dijk ook zo'n fijne werknemer van het Leger des Heils, In onze ogen, naoorlogse NSB'ers en nog wel kristelijk! De C onwaardig van christelijk, maar ja, de fijne directeur van dat tuig ( sorry ), >Cornel Vader< , laat ook niks van zich horen!GGN lijkt nu terug te storten, volgende week, uiterlijk 11 maart 2017, wel weer een maand heftige stress en achterstanden opgelopen!