dinsdag 14 maart 2017

GGN, het deurwaarders tuig

Enige tijd geleden deed ik al een boekje open over GGN mastering credit, die helaas verspreid over Nederland zitten, met hun zieke wijze van handelen om geld te verkrijgen op een wijze die mensen kapot maken. Dat fysiek, mentaal en financieel. Ik u nog even verwijs naar een eerder artikel wat hierover verteld >> http://achterhuisnederland.blogspot.nl/2017/03/ggn-mastering-credit-de-deurwaarder.html <<

Doorgaans een incasso/deurwaarders kantoor die op verwarrende wijze mensen bericht vanuit alle windrichtingen van Nederland. Waarschijnlijk om een verdienmodel te creĆ«ren voor alle leden van deze zeer duistere deurwaardersclub. Elk clublid moet schijnbaar een graantje meepikken aan alle bij hen geregistreerde schuldenaren, walgelijk! 

Als u de moeite hebt genomen om de bovenstaande link aan te klikken en vervolgens dat artikel heeft doorgenomen, kunt u waarnemen dat wij per 1 februari compleet verrast werden door een schrijven van het UWV, dat de GGN loonbeslag had toegepast op mijn uitkering. Dat wel liefst €1256,= te hoog. We zijn een maand bezig geweest met GGN om het terug te krijgen, temeer omdat mijn uitkering lager is dan de beslagvrije voet. Uiteindelijk hebben ze deze week teruggestort, maar wel daardoor inmiddels weer leuke betalingsachterstanden opgelopen. Die wij al niet konden lijden omdat voorliggend een ontslagen bewindvoerder ons had laten zitten met een saldo van €00,00,=. Wie daarnaast ook nog eens lekker wat schulden had opgebouwd en niet voorzien heeft in een financiĆ«le reserve, alles weg!

Maar goed dezelfde dag dat het teveel ingehouden bedrag terug gestort werd kregen we een aankondiging beslagname van roerende zaken per mail en wel deze, beiden zijn aan te klikken om te vergroten. 


Dus na een veel hoog loonbeslag, waardoor een kloten maand, proberen ze het zo nog even, het tuig. Helaas heb ik er geen andere woorden voor. Wij zijn nooit gemaand, noch eerder aan herinnert, noch een betekenis gehad om het benoemde bedrag in hun aankondiging van ons te vorderen. Wij hier praten over een periode van 6 jaar. Het bedrag komt voort uit een gearrangeerd huisuitzetting in het voordeel van een wethouder en de gemeentelijke schuldhulp, tegen wie wij een klachtenprocedure hadden opgestart. Een schuldhulp zo slecht, dat wij op enig moment gewoon niet meer in staat waren om huur te kunnen betalen door idem veel te hoog loonbeslag, ons toen ook opgelegd door de GGN. Dat mede door een bewindvoerder tegen wie aangifte is gedaan.De stukken in de link  zijn pas in 2016 opgestuurd naar de bewindvoerder, die inmiddels ontslagen is en er toen niks mee gedaan heeft. FPcoach uit Apeldoorn. 

Het is absurd dat geteisem van het GGN zo ongestoord hun gang mogen gaan in dit land, op zeer verwerpelijke wijze. Nog achterlijker dat RTL 5 er nog een programma over maakt ook! 


DAT UIT NAAM VAN DE KONING!