woensdag 1 maart 2017

Dood door schuld

Het zou je maar gebeuren, baan kwijt, ziek worden, te weinig geld krijgen om je (vaste ) lasten nog te kunnen voldoen. Al snel beland je dan in een situatie waar kunnen betalen, geen rol meer mag spelen, wat ook opgaat voor je menselijk vermogen. Je moet betalen, er zal geen vraag aan je gesteld worden kan je het nog betalen? Alles moet in dit land en er is geen sprake van je mag, nee je moet. Niet, dan krijg je al snel wat stempels op je voorhoofd geramd, zoals wanbetaler, onwelwillend, zorgmijder en wordt je bestraft omdat je ziek bent geworden, je baan bent verloren. Wordt dat je teveel, komt Onno Hoes om de hoek scheuren en krijg je een stempeltje extra op je voorhoofd, verward! ( in de maak! ) 


Het wordt al snel onmogelijk om aan moeten te voldoen, zonder jezelf uit te hongeren, je ziek zijn niet te onderhouden, nee eerst betalen. Niet dan...o.a. loonbeslag en/of o.a. een premieverhoging + boete op je zorgpremie. Dat zoiets op je levensonderhoud drukt, maakt niet uit, wordt je er zieker van ben je toch verzekerd! Maakt men het graag elk jaar in het begin nog even extra moeilijk door je een eigen risico op te leggen, wat je ook niet kan betalen, maar wat je wel zal moeten, dan maar weinig of niks eten. Kom je door al die shit in aanraking met de gemeente, kan je ook nog een eis verwachten je moet onder bewind. Ze hebben daar een voorraadje van die gasten, die voor wat bijzondere bijstand graag je leven regulieren, waar je gezien de algemene status van dit broederschap van criminelen, niet vrolijker van zal gaan worden. Slechts €20,= leefgeld per week komt vaker voor dan je denkt. Met daarbij komend, ze bijten de hand niet van degene die ze voedt, dus lever de gemeente niet van repliek, want dat zal eindigen als dood door schuld. Wat je ook niet moet doen bij de brotherhood van subsidie opeisende hulpinstanties, ervaar je ook dood door schuld, had je de bek maar moeten houden! Natuurlijk wel via een smerig opgezet sterfbed, zorgvuldig ingedekt door o.a een ook al niet fris ruikende rechtsstaat. Voorgaand nog over gehad hoe deze zwarte toga's je straffen als je een ontslag eist van een bewindvoerder >> http://achterhuisnederland.blogspot.nl/2017/02/rechtstaat-en-bewindvoerders.html << wat door hun vrienden eerder geëist is. Voordat je het weet, zoals bij ons, zit je na drie jaar ellende onder die gasten al weer snel tot aan je strot in de stront. Nog geen maand later, na onslag FPcoach dit alweer om onze nek gedraaid.


Aanklikken om te vergroten. 


Is na veel gezeik, wel weer hersteld op papier, maar het geld, ons inkomen, het teveel ingehouden is nog niet overgemaakt, dus energie, zorgpremie, huur, internet, telefoon is domweg niet te betalen. Helaas komt het beslag ook nog eens van GGN mastering credits af, wie bekent staan als een stel...........In 2010 is hun beruchte houding medeoorzaak geweest dat wij een huisuitzetting hebben doorgemaakt. Zeer traumatisch kan ik u vertellen, voor zeker niet iets waar mensen, gezinnen zelf om vragen!
Geef je de reden door van niet "kunnen" betalen, jammer dan, men meld dan o.a. u bent eindverantwoordelijk voor de bewindvoerder. Ha ja, grappenmakers, als drie jaar lang blijkt dat die gasten zich niet later corrigeren door cliënten en mede daarom ontslagen zijn. Wat trouwens een dubieus ontslag is, want de bewindvoerders blijven vaak op roosjes zitten en de cliënten op een berg doornen. De rechter controleren ze totaal niet. 


Dood door schuld klinkt heftig maar heeft wat betreft dit artikel de ondertoon van dat er niet wordt gekeken naar persoonlijke omstandigheden en menselijk vermogen, vaak afgenomen door de omstandigheden. Je bent gewoon schuldig, punt. Als dat je dood wordt is het dus door schuld, ligt niet aan de idioten die je het leven onmogelijk maken, uit het belang geld! 
Menig schuldeiser, deurwaarder, rechter, idiote eisen van gemeente en instanties u moet onder bewind (zonder motivatie) spreiden voor menigeen in de shit een sterfbed, 100x erger en veel langduriger dan een hartstilstand, ik heb beiden meegemaakt! 

Ik ben van mening dat je  persoonlijke omstandigheden en daaraan gekoppeld menselijk vermogen niet zomaar kan overslaan en gewoon alleen mag roepen; u bent een wanbetaler. Mogelijke oprechte oorzaken worden op die wijze gewoon weggemoffeld t.b.v. geld en de mensen die het graag bezitten, desnoods over uw lijk!