zondag 19 februari 2017

Recht van Leven ( Mensenrechten )

Wij zijn nu acht jaren verder als gezin, waarin het steeds duidelijker is geworden, dat wij tot de categorie zijn gaan behoren met minder, hetzij, geen recht van leven. In ieder geval niet gelijk, mogen leven, aan veel anderen, bij wie de voedselbank niet in zicht komt. Die niet ten prooi vallen aan hulp instanties die vooral bemoeienis gaan tonen, zoals met ons gezin, om het geld (subsidie). Waarvoor men niks of weinig doet voor ons, van betekenis. Die niet onder gemeente, bijstand en uitkeringsinstanties zijn komen te vallen, wie onder Rutte II harder zijn gaan slaan, als je niet doet wat ze zeggen, naast tal van andere vernederingen, mensonwaardig. Uitkeringsinstanties die alleen maar uit zijn op bezuinigingen door je o.a genezen te verklaren, om je maar aan het werk te zetten, zelf je geld moet verdienen. De computer uiteindelijk beslist wat je nog kan, na invoer van een ambtenaar, wat daarna wordt uitgekotst op een A4'tje en zegt, dit kunt u nog. Duidelijk door een computerprogramma die er op gemaakt is om altijd nog wat te vinden, wat je kan, zelfs alleen met je neus, maar werken zal je kreng.

Tja, de sociale zekerheid brokkelt af, heb je alleen volledig recht van leven, als je niet afwijkt van het vereiste patroon, aan ons opgelegd door de overheid. U daarbij niet moet vergeten, wel braaf blijven, overal aan voldoen, ook aan wetten en regelgeving, die overigens met het zelfde gemak tegen u gebruikt kunnen worden. Nog niet, passen ze de wet en regelgeving wel aan, wat niet wordt tegengehouden door die nep volksvertegenwoordigers in de kamers, raden en college's  Wellicht mensen die ooit de politiek zijn ingestapt met oprechte idealen maar in de politiek verpaupert zijn tot een >> sociopaat <<
Ik vraag me dagelijks af, vrijheid, wat is dat in Nederland? Wat ik ervaar, alleen een idee, iets tastbaarder als u mag blijven werken, niet ziek wordt, netjes betaald en vooral de mond houdt en alleen maar wat opstandig kladdert met een rood potloodje bij landelijke, gemeentelijk en provinciale verkiezingen. Een handeling, waarvan u wel weet, echt geen volksvertegenwoordiging te kiezen. Indien nog niet duidelijk na vier jaar Rutte II, sorry maar dan bent u een ......, in mijn ogen. Hetzij een individualist met alleen eigen belang voor ogen en die kans is groot! Waarmee u mogelijk niet alleen roept fuck de islam maar ook fuck de mede Nederlander! Ik denk vaak dat beiden gelijk zijn in uw ogen, het een geld kwestie is, zorg om eigen financieel verlies, meer niet! Nederlanders die nog mogen werken hebben altijd al een  pleurishekel gehad aan ( Nederlandse ) uitkeringstrekkers, worden al decennia lang, luie donders genoemd door werkende Nederlanders, met schulden komt daar nog bij " eigen schuld, dikke bult". Wat speelt is eigenlijk jaloezie onder het mom, ik moet werken voor mijn geld en jij krijgt, let even op moet! Velen vergeten dat als ze niet meer nodig zijn, gedumpt zullen worden in de pot luie donders, eigen schuld, dikke bult, dus als u niet meer nodig bent, niet langer gewenst bent, door uw werkgever! Ga er dan maar aanstaan, met dezelfde grote bek? U zult dan opmerken dat in een uitkering vertoeven niks is geweest om eerder jaloers op te zijn, het is een hel!


Mensenrechten worden meer en meer overtreden in de stront getrapt, niet alleen door politici maar ook door veel burgers. Gewoon omdat die burgers van mening zijn meer recht van leven te hebben dan hen die uitgekotst zijn door de maatschappij, die mensen zijn geen geld meer waard. Ik hoop u eerdaags te mogen verwelkomen aan de onderkant van Nederland, want men laat zomaar lucht ontsnappen uit uw financiƫle zwembandje en blijven zwemmen zonder, houdt ook u niet vol!


MENSENRECHTEN ( OOK ALS JE ZE NIET KAN BETALEN! )