vrijdag 3 februari 2017

Gemeente Afspraken en het Leger des Heils

Op 16 juni 2015 hebben, wij onder druk, niet, dan de straat op, afspraken gemaakt met de gemeente Arnhem Zie de afbeelding hieronder.

Afbeelding aanklikken om te vergroten!

Om betaling van de huur voor opvang, door de gemeente, voor elkaar te krijgen, moesten wij het leger des Heils voorzien van Twee verdienmodellen, te weten van voogdijschap en een zorgleveringsovereenkomst. Waar het Leger des Heils subsidie voor krijgt. Wij konden namelijk de huur niet opbrengen onder de toen geldende financiĆ«le omstandigheden, slechts €465,10 netto per maand, de huur bedroeg toen €610,=, nu €622,=! Zowel de verplichte zorgleveringsovereenkomst en het voogdijschap zijn inhoudsloos, juist daarom betaald de gemeente subsidie aan het Leger des Heils?

Aan ons is gebleken, dat de gemeente Arnhem het beloofde onderzoek naar Melse-Wassink niet is nagekomen. Benoemd in de bovenstaande afbeelding als afspraak. Waardoor we ook zijn gaan betwijfelen over ze ooit wel echt de huur voor de opvang voor ons betaald hebben aan het Leger des Heils.. Wat echt van ons werd gevraagd voor opvang, zorglevering, hier onder het bewijs

Afbeelding aanklikken om te vergroten!

Door onze twijfel hebben wij meermalen het Leger des Heils verzocht om een overzicht aangaande huur, waar wij uit op wilde maken dat de huur daadwerkelijk wordt overgemaakt. Dit kregen we niet, moesten we maar genoegen nemen met de mondelinge verklaring van een regio manager. Wederom blijkt dat er iets is wat het papier ( bewijs ) niet kan verdragen. Maar vanochtend viel dit in onze brievenbus. Zie onderstaande afbeelding. 

Afbeelding aanklikken om te vergroten!

Leuk want ze deden ook geen mededeling over wie wij moesten contacteren op de afdeling debiteuren van het Leger des Heils. We schrokken ons kapot in eerste instantie, want gezien de datums, was er een achterstand ontstaan onder het bewind van FPcoach, opvolger van crimineel Melse Wassink.Wij woonden daar al, dat per 17 juni 2015, dus vandaar. De aanmaning bleek echter niet op onze naam te zijn, na de brief nader bekeken te hebben. Verwacht je toch niet, na al 16 maanden alleen te wonen, met mijn gezin! Maar aan wie de aanmaning is gericht, woont hier dus niet, al is het een opvang, waar ze iedereen bij in kunnen duwen! Puntje is ze kunnen dus wel een overzicht maken, waarom dan nooit aan ons gegeven.

Is er sprake van WMO fraude op basis van een zorgleveringsovereenkomst, waar geen indicatie voor bestaat, waarvoor nooit een zorgplan is opgesteld? Wordt de huur sowieso betaald door de gemeente, via subsidie, wat men ook nog eens vraagt aan de cliƫnt? Waar is de gemeente en het Leger des Heils mee bezig, elkaar diensten verlenen op een bedje van Fraude? Wat ook opgaat voor het inhoudsloze voogdijschap door een veiligheidsmanager er doorheen gedrukt, zonder ons te kennen? Zie hieronder.


Afbeelding aanklikken om te vergroten!

Is het daarom waarom de Commissaris voor de vorm alleen, een brief stuurde aan de burgemeester van Arnhem. Om net te doen of hij interesse in ons gezin had, om mogelijke fraude, te ontzenuwen. Van beide heren hebben we nooit meer iets gehoord, heeft de burgemeester ook nooit verslag aan de commissaris gedaan. Zie brief commissaris hieronder..

Afbeelding aanklikken om te vergroten!

Afbeelding aanklikken om te vergroten!

De gemeente, het Leger des Heils en de Commissaris willen niet met ons in gesprek over het bovenstaande. Dat beklemd ons en doet ons vermoeden groeien dat het niet in de haak is, wat men ons de laatste drie jaar heeft aangedaan. Hebben allen zich schuldig gemaakt aan artikle 273f lid 1?

Afbeelding aanklikken om te vergroten!