dinsdag 27 december 2016

De mens, er zijn goede mensen hoor, maar....Ik word dagelijks geconfronteerd met een schijnbaar noodzakelijke overtuiging, aan mij voorgelegd:
ER ZIJN OOK "GOEDE" MENSEN HOOR! Niemand, maar dan ook niemand vind het noodzakelijk om mij te overtuigen van ER ZIJN OOK "SLECHTE MENSEN", HOOR! Waarom, Joost mag het weten, wie dat dan ook mag zijn? Wellicht is er al voldoende bewijs van de slechte kant van de mens, wie het goede deel absorberen. Goede mensen bewegen dan ook doorgaans in het kwade, schijnbaar een soort noodzakelijk voedingsbodem, want niks wat goed is, lijkt een bedreiging te zijn voor wat slecht is en doet. De goedheid van de mens schijnt een soort plantje te zijn, wat niet overtuigend groeit tussen de naden van een verharde, harder wordende wereld! Wat als een illusie geprojecteerd wordt op een Aarde, die niets dan goeds aan ons presenteert. Maar waarop de illusie zich botviert als een soort van perfect storm, waar slechts een klein deel van de mensheid van profiteert Mensen aan wie de meesten van hun soort aan onderworpen zijn. Mensen die  het overgrote deel van  hun eigen soort weten te beperken in vrijheid en financiĆ«le middelen. Wat weer een deel aanzet tot dat wat u hieronder kan zien, hetgeen wellicht "goed" bedoelt is. echt?


Ik hoop dat u het Engels machtig bent, maar al niet, u ziet hierboven goed bedoelende mensen aan het werk, om een leven te mogen leiden door ander leven, de Aarde, te kunnen verkopen voor het goedje geld! Waarom, alleen omdat een illusie als een diep zwarte sluier de Aarde omgeeft, waardoor de mens niet meer met beide voeten op moeder Aarde kan en mag staan! Dat overleven in de illusie raakt niet alleen ander leven, dan het onze, op Aarde, maar net zo hard onze eigen soort, ook hen die in het bovenstaand getoonde voorzien! Overigens alleen omdat anderen van het zelfde soort welwillend zijn om het te kopen, goed bezig, echt? Het vet maken, villen , uitbuiten en plunderen van moeder Aarde en mede leven is eigenlijk op dezelfde wijze terug te vinden in werkzaamheden van de mens in zorg en hulp. Zonder de diep zwarte sluier, meer een gewoonte dan ongewoon met om in eerste instantie geld te verdienen. Mensen die kiezen om te gaan werken in de zorg en/of hulpverlening zijn niet per definitie dan ook meteen goede mensen, iets voor een ander over hebbend. Zorg en hulp komt in wezen voort uit de diep zwarte illusie van een aantal mensen geprojecteerd op Aarde. het is in eerste instantie dan ook te doen om het verdienmodel, het leven het model om in het verdienen te voorzien. Zou u zonder verdienste er ook 8 uur aan wijden, zonder enige vorm van inkomen, dus geld? Hoeveel geld is wel niet gejat door illustere zorgkantoren? Aangehaald door de politiek, om PGB te beperken, om op PGB te bezuinigen. een weinig overtuigd zijn van; ER ZIJN OOK GOEDE MENSEN, HOOR! Nee, wat hen betreft zijn er alleen mede-mensen die uit zijn op slechte bijbedoelingen, hen aanpakken, is alle mensen aanpakken voor hen, zo ook benadelen!

De rechtsstaat, ook zoiets, totaal onnodig als er alleen mensen zouden zijn, die volledig weten op te gaan in de balans van moeder Aarde! Aardlingen hoeven geen staat die recht en onrecht toewijst, alleen Geldlingen. Rechters zijn dan ook alleen maar dienaren van de diep zwarte sluier van de illusie, opgeroepen door en ontstaan uit hard geld en het belang, een groot belang voor weinigen om over u te heersen! Rechters zijn niet meer dan zwarte illusies, gekleed in net zulke zwarte toga's, niet voor niets. niet in de natuur waarneembaar! Zwarte zogenaamde spoken die ons zijn opgelegd als noodzakelijk, maar in wezen, gewoon een noodzaak voor weinigen om u te reguleren, als een duister kleed op de aarde door hen geprojecteerd!Rechtsstaat en Politiek zijn nonsens. in het leven geroepen door de de projectie van de sluier der illusie op een rechtvaardige en verzorgende moeder Aarde. Politici lopen niet voor niets weg. te zien in de bovenstaande film. Die nette pakken zijn van de zelfde orde als hun zwarte toga aanhangers (visa versa ) die beiden alleen de grote club dienen, zoals George Carlin op juiste wijze aanhaalt, hier te zien, te beluisteren en vertaald:
http://achterhuisnederland.blogspot.nl/2016/12/ga-stemmen-joh.html

ER ZIJN GOEDE MENSEN, HOOR, wat zal, maar alleen als er geld voorhanden is en daardoor nooit en te nimmer daadwerkelijk voet op Aarde zettend, noch er onderdeel van uit zullen maken in balans en harmonie. Het enige wat de Aarde raakt is het afval van de mens, zelfs eigen soort zwaar benadelend, wie dan pas voet zullen krijgen op Aarde, echter met hun hoofd zullen blijven hangen in de duistere hectiek, van de grote club en hun dienaren, waar zij zich God (club en dienaren) wanen. Op de film hieronder, hoe zou  de aarde zijn zonder mens, wordt het WNF  aangehaald, maar wie ook niets kunnen bijdragen aan het goede zonder geld! En het geld is het middel van de diep zwarte illusie geprojecteerd op Aarde. geenszins van doen met de Aarde, Zij draagt alleen de gevolgen van uw goede bedoelingen?Ik wens u een gelukkig nieuwjaar toe, met veel geluk voor uw ouders en kinderen!