donderdag 20 oktober 2016

Nederlandse politiek houdt foute rechtsstaat handen boven het hoofd!,dat visa-versa!

De laatste tijd weer bezig met de overheid, de politiek en de rechtsstaat wie hen de handen boven het hoofd houden en helaas andersom. Een politicus heeft geen zeggenschap, geen mening over een rechter, een rechter heeft wel een mening over de politiek. Helaas maar al te vaak rooskleurig en in het voordeel van de overheid als een burger tegenover hen staat. Met de notitie dat banken, woningcorporaties en ander groot geld, zoals zorgverzekeraars ook onder de overheid vallen. Sterker voor een aantal van hen heeft men zellf's overheidsincasso instanties opgezet, zoals Z.I.N en het C.J. I. B. Dus Overheid!De gemeenteoverheid maakt van dat geheel handig gebruik, wat versterkt is door de overheveling, wat hen extra mogelijkheden biedt om mondige burgers de mond te snoeren, door misbruik te maken van, dat nu nog gemakkelijker, van overheidsinstanties, huur, zorg en uitkering en zo meer! Te vaak zijn ze ook nog eens bevriend met de gerechtelijke macht en heffen samen het glas op de nieuwjaarsreceptie. Zoals in Arnhem de laatste keer zelfs gesponsord door een zorgverzekeraar??Op gemeentelijk niveau krijgen menig burger maar al te vaak van doen met het uitstellende karakter van de regionale overheid, dat als men klaagt of in beroep wil gaan bij de rechtbank. Het laatste ontstaat, als een gemeente na lang wachten met reageren op een klacht en/of bezwaar weer een of ander onzin verhaal uit heeft gekotst,als reactie.

Gemeenten zijn in staat om top of the bill advocaten in te huren tegen burgers, andersom niet, wel een pro deo sukkeltje die voor dat geld niet hard wenst te lopen en al helemaal geen langdurige procedure tegen de gemeentelijke vetzucht wil voeren. Doorgaans dan ook nogal meegaand met de gemeente, wel mooi verpakt!

Voordat een burger uberhaupt zo ver komt, kan het goed zijn dat de gemeente eerst nog acties onderneemt om een burger middelen af te nemen, hetzij de burger mentaal en fysiek tracht te ondermijnen, om zijn weerstand te ondermijnen, zijn/haar energie te doen laten afnemen. Dat door negatieve invloed uit te oefenen op burger zijn werk, zorg, hulp, uitkering en waar men zo meer een vinger in de pap heeft. Ook de straat opwerken, van een compleet gezin, schuwt men niet! Om op die wijze de burger kracht te ontnemen om klacht en/of rechtszaak door te zetten. Lukt dat allemaal niet, blijkt de rechtsstaat toch erg op de hand te zijn van de gemeente, maar voor de vorm moet men wel, leggen ze de bewijzen wel ter zijde en maken ze het vonnis van te voren alvast klaar! De rechtszitting is maar al vaak een geregisseerd showtje, meer niet!30 september 2016, weer een klacht ingediend omdat de gemeente Arnhem zijn afspraken niet nakomt, waar ze op 16 juni 2015 voor getekend hebben. Ze zijn wederom sneller met ondermijning, via bewind en hulpverlening, dan met het reageren op de klacht. Een continu gegeven! Dus ook maar geschreven naar de leden der staten generaal omtrent  de criminele rechtstaat en een crimineel gemeentebestuur. Dat naast een schrijven aan de hoge raad van Nederland.Wat echter beroerd is, dat ze mij wederom mijn middelen afnemen. Zelfs het printen van stukken, aangetekend versturen zit er wederom niet in, omdat o.a. bewind alweer gebeld is door de senior policy advisor om mij te verhinderen, klacht/rechtszaak voor te bereiden, zoveelste keer!