vrijdag 19 februari 2016

Wanneer houdt het op?

Als de gemeente Arnhem in 2010 zijn taak en zorgplicht had geweten, jegens ons, en ordentelijk hadden geacteerd op de klachtenprocedure tegen de gemeentelijk schuldhulpverlening, Jeugdzorg, aangifte tegen de betrokken bewindvoerder, was er nadien niet dat ontstaan, wat helaas wel ontstaan is.
Zij hun excuses inzake de genoemde voorvallen  nadien op wel zeer bizarre wijze inhoud gaven. Te weten: isoleren, ziek maken, geen hulp bieden, kortom zij verzorgden dat wij maatschappelijk en sociaal geen poot meer aan de grond zouden en kunnen krijgen. Hoe kunt u lezen in de voorgaande stukken op dit blok.

Inmiddels zijn wij jaren verder, financieel completer kapot gemaakt, zo ook onze gezondheid waar ook zo min mogelijk aandacht aan wordt gegeven. Wel is waar, weer een zorgverzekering, maar feitelijk binnen een omstandigheid dat zorg zo goed als onbereikbaar blijft, wat bezwaarlijk is voor mij, maar ook voor mijn gezinsleden! De laatste tijd wordt het wederom duidelijk dat men de onbalans wil laten continueren om terugkeer naar de maatschappij onmogelijk te maken. Het enige wat een tikkie is verandert dat wij nu iets meer de rechten beginnen te krijgen van een doorsnee gevangene in de Blueband bajes te Arnhem, als gezin. Gevangenen, wie overigens wel zo naar de tandarts kunnen sjokken, wat o.a. voor ons nog steeds niet bereikbaar is. De belofte om het bereikbaar te maken is ook nog niet na drie weken ingewilligd!

Een zekere Lidia Ram van de gemeente Arnhem, blijft mooi weer spelen, maar als het puntje bij het paaltje komt, laat ze het weer afweten. Dat ook inzake mijn(onze) zorg omtrent mijn hart. Hoe deze gemeente, onder leiding van Lidia Ram subsidie gelden en bijzondere bijstand inzet, om voor hen te lastige burgers, te benadelen is grof schandalig. Daarin ook nog eens meenemend dat men daar ook de instantie Jeugdzorg voor inzet, wellicht ook tegen subsidie, om o.a. zeer leugenachtige verslagen in elkaar te zetten, waarvan de opsteller nadien weg is of ontslag heeft gekregen. Waar ik geen hout van geloof. Het lijkt er eerder op dat het allemaal ontstaat onder de leiding van Godfather Kaiser. Niet, dan is burgemeester Kaiser een nogal groteske sukkel, daar hij niet in de gaten heeft, hoe wethouders, ambtenaren en hulpverlenende instantie burgers naar de kloten helpen, wie terechte kritiek uiten over hun handelen, wat niet meer is dan wegsmijten van subsidie gelden in het belang van o.a. een NIET deugdelijk college, zoals B&W Arnhem!

Hieronder, met dank aan BREAK THE SYSTEM een verslag van 15 minuten, over de periode 16 juni 2015, tot aan heden,