zondag 28 februari 2016

Politie en college hebben grote moeite met huisuitzettingen

Op Youtube zag ik deze film over huisuitzettingen. Een bezorgde wethouder en politieagent tonen zich, ik geloof er echter geen hout van, dat dit welgemeend is. Want huisuitzetting toestaan en aan meewerken doe je niet, als je mens bent.


Men vindt het verschrikkelijk, mensen op straat flikkeren, wie doorgaans voorafgaand al veel hebben meegemaakt. Maar al te vaak voor een al veel te lange tijd in een isolement hebben geleefd. Wie in diezelfde periode monddood zijn gemaakt. Monddood gemaakt, maar veel te vaak, door de gemeente zelf ! Wie hun vrinden, woningcorporaties, maar al te vaak geen strobreed in de weg leggen. Dat inzake hun niets ontziende onmenselijke beleid om mensen d.m.v. op straat zetten volledig af te branden! Wil ik niet zeggen de dood injagen! 


Het is ziekmakend, dat mensen op straat gedonderd worden, voor niet kunnen betalen, te vaak door
omstandigheden waar menig mens geen donder aan heeft kunnen doen. Iets wat niet telt, inzake moeten betalen, geen reden mag een reden zijn om niet betaald te hebben, u moet! Niet, dan hop straat op met daarna wederom een periode waarbinnen geen ordelijk ondersteuning ontstaat van gemeenten. De wethouder in de bovenste film speelt toneel wat mij betreft! De politieagent moet niet janken, want dan moet je maar niet zo'n burgernaai-beroep kiezen! Op de één of ander manier moet de politie er toch genoegen in scheppen om medeburgers te pesten d.m.v. huisuitzettingen!

In Nederland is geen geld een zwaar misdrijf met een enorme straf daarop. Geen gevangenisstraf , deels verzorgd, maar de straat op onverzorgd. De grote triestheid in Nederland...........via moordende deurwaarders,  politie en gemeenten, van wie u dood mag vallen. had u maar moeten betalen....al kunt u het niet......DE IDIOTEN!