donderdag 14 januari 2016

Wij zijn niet de enige.....die gebukt gaan onder een kalifaat met een burgemeester die meent Mohamed te zijn

 1. Ja ja, met een SP’er in het college!
 2. Er kan geen scherpere openbaring van de ziel van een samenleving zijn
  Dan de manier waarop zij omgaat met de hulpbehoevenden, haar kinderen en haar oude van dagen / bejaarden.
  Ik ken een echtpaar met enkele kinderen en hun kinderen zijn in opdracht van Bureau Jeugdzorg al 2 ontvoert door de slaafse ambtenaren van Bureau jeugdzorg / BJZ en de politie. En dat gebeurde de laatste keer toen hun kinderen op school zaten. Vervolgens zijn de ouders naar de rechter gestapt en de rechter oordeelde on beide gevallen dat Bureaujeugdzorg de kinderen meteen moesten terug brengen naar en herenigen met hun (natuurlijke) ouders. Zelfs het schoolhoofd van de kinderen heeft een verklaring afgelegd, waarin het schoolhoofd mededeelde dat de kinderen goed werden behandelt en verzorgd door hun ouders. De laatste keer kregen deze ouders hun minderjarige kinderen pas rond mindernacht terug van bureaujeugdzorg en dat was ongeveer 2 maand geleden.
  Vervolgens heeft bureaujeugdzorg de burgemeester van de gemeente waar mijn vrienden wonen ingeschakeld en verkeerd ingelicht / voorgelogen. En waarop de burgemeester o.a. beslag liet leggen op de auto van mijn vrienden / de ouders. Ze mochten tevens Nederland niet verlaten en de burgemeester begon een rechterlijke procedure tegen hen en waarvan de rechtszaak vorige maand werd gehouden. Echter na die dag kan ik mijn vrienden niet meer bereiken en ook niet via hun mobiel, facebook, skype en andere digitale communicatie middelen…….. Enneh ik maak mij zorgen amigo om hen allen.
  Echt , die kinderen zijn alles voor hun ouders en die kinderen zijn ook dol op hun ouders en dat heeft zelfs het schoolhoofd bevestigt en dat heb ik ook zelf gezien en gehoord. Enneh paps en mams zijn niet zo rebels als mijn persoon, want zij dagen de overheid niet uit op allerlei wijze zoals mijn persoon wel consistent doet en kan doen, want ik heb geen kinderen en die ziekelijke gasten van de overheid kunnen mijn persoon daarom nooit kapot krijgen.
  Toen hun kinderen voor de tweede keer werden ontvoerd en nog wel op school door Bureau jeugdzorg, belde hun moeder mijn persoon op en vertelde aan mij, dat als zij haar kinderen niet terug zou krijgen, dat zij niet meer verder wil leven. En toen hun kinderen door rechterlijk interventie weer aan hun / de ouders werden overgedragen, waren die kinderen helemaal van slag. De laatste keer, ongeveer 2 maanden geleden, waren hun kinderen ruim 1 week van hun ouders gescheiden en mochten ook op geen enkele wijze contact met hun geliefde ouders onderhouden. Hun jongste kind is ruim drie jaar en de oudste is 14 jaar.
  Wist je dat Bureau jeugdzorg per dag 26 kinderen uit huis plaatst en de opvanggezinnen / gezinsvoogden waar die kinderen worden geplaatst, worden er ook nog eens voor BETAALD met belastinggeld ……… Zoals een van de ouders in het onderstaande filmpje met ons allen samen deelt, zij voelt zich als een draagmoeder behandelt door de overheidsinstanties. En zie ook de hemel schrijnende beelden van hele jonge kinderen die bij hun ouders worden weggehaald door Bureau jeugdzorg en politieagenten.. Echt, die beelden gaan bij mij door berg en been heen en daar gaat mijn hart zwaar van atrofiëren. Echt ik wilde altijd kinderen hebben en ik heb daar ook mijn best gedaan, echter ik ben nu heel dankbaar dat ik geen kinderen heb. Zie zelf waarom.
  Op facebook en in de Nieuwe Media kan men vele verhalen lezen en/of bekijken over de geestelijke martelpraktijken van Bureau jeugdzorg, zie o.a.
  IK WIL BIJ MAMA BLIJVEN!!!! UITHUISPLAATSING door Jeugdzorg en politie!!!!
  (Luister hoe gevoelloos en hersenloos een politie agent handelt en handelt als een passieve Polder Zombie..)
  En luister vooral de noodkreten van het kind zelf, dat zegt toch genoeg beste medelanders.
  https://www.youtube.com/watch?v=tOr6Aw2O1z0
  Arlette Heskes werd beroofd van haar kind door Bureau Jeugdzorg
  https://www.youtube.com/watch?v=oTr8tW3IYC0
  Inside Jeugdzorg – beeld- en geluidopnames binnen een jeugdzorginstelling
  https://www.youtube.com/watch?v=_wJjMyKBqKY
  Van de Lange mars: http://delangemars.nl/2015/06/11/arnhem-gezin-voor-3e-keer-op-straat-gezet/