zondag 17 januari 2016

Paniek in de tent...

Zoals  u in deze blog heeft kunnen lezen:Bewindvoering van Melse Wassink uit Ede,  ( aanklikken ) zijn wij door wanbetaling van deze bewindvoerder, afgelopen week, plots klap afgesloten van internet door Tele2. Dat een half jaar naar dato, dat deze wanbetaling ontstond.  Voor ons moeilijk te geloven, temeer omdat Tele2 weet dat wij nu een andere bewindvoerder hebben die volgens zeggen wel netjes alles betaald nadien.

Tot onze verbijstering kwam daar hedenochtend bij, dat onze mobiele telefoon het ook niet meer deed. Met kort daarvoor ook nog eens een mededeling dat ook dat abonnement  was stopgezet. Dus vandaag niet meer kunnen bellen of gebeld kunnen worden,een bijkomend zeer benauwd en paniek zaaiend gevoel. Geen 112 kunnen bellen, ik ben tenslotte toch hartpatiënt en dan ook nog eens, binnenhuis, niet meer naar buiten kunnen treden met hetgeen ons overkomt, dat naar waarheid. Een ongelofelijk kut, benauwend en angstig gevoel. Daarbij optellend de dreiging van de gemeente Arnhem voor wie dit blog een nagel aan hun doodskist is, inzake het waarheidsgehalte wat dit blog weergeeft over hun handel en wandel tegen burgers die het voorgaande, wij ook via dit blog, openbaar aanhangig maakt!

We hebben van iemand, een derde, hulpverlening doet geen zak, prepaid gekregen, met ook een internet tegoed. Voor het geval dat, want zojuist, was onze mobiele telefoon verbinding weer hersteld. Maar al blijft dat, erg duur om o.a. mijn blog in stand te houden, daar het toch €0,10 per mb kost. Hetgeen zeer snel oploopt en dan pas laat zien hoeveel mb's gemoeid zijn met internet. Het werkt dus schuldverhogend, maar ook dat is een hobby van de gemeente Arnhem om toe te passen op voor hen lastige burgers. Lastig omdat de waarheid openbaar wordt gemaakt en dat willen ze niet, wil men graag voorkomen, door burgers te drijven naar hogere schuld, te dreigen met afname kind en mensen zoals wij te isoleren in een opvanghuis, gelijk een gevangenis. Waar je telkens weer stokslagen (bureaucratisch)voor krijgt als je de waarheid naar buiten brengt via Twitter, Facebook of anderszins aanhangig maakt! Wat men ook doodleuk vermeld op o.a. Twitter, zoals:scheelt weer een heleboel smaad en laster die je op Twitter en op je blog plaatst. Straf van de gemeente koekkoek!

OF OP ANDERE SITES WAAR ONS VERHAAL OOK STAAT, ZWART OMRAND ALSOF HET EEN ROUWADVERTENTIE IS!
Als elke vorm van communicatie ons nu weer ontvalt, echt geen toeval, maar gecreeerd kunnen we in ieder geval nog communiceren via een gulle gever, waar wellicht de gemeente Arnhem en zijn handlangers flink de balen van zullen hebben en wel weer iets anders gaan verzinnen om ons de mond te snoeren....het is schandalig, hoe ver ze steeds weer durven gaan. Dat jaar in jaar uit vanaf 2009!