zaterdag 2 januari 2016

Nederlandse rechtsstaat in het achterhuis ( deel 5 )

Na mijn hartstilstand en herstel daarvan in het ziekenhuis, juli/augustus 2013 begon na mijn ontslag, de eigen rechtsstaat van de gemeente Arnhem, meteen weer handen en voeten te krijgen. Niet door het inzetten van ambtenaren en geld verslindende sub(idie) ambtenaren! Nee ditmaal door de inzet van politieke partijen. Want in 2014 zouden de gemeentelijke verkiezingen gehouden worden en dan kunnen ze alles gebruiken, behalve een criticus, wel onderbouwd! Dus werd de christen Unie en de PvdA ingezet, wie ons op valselijke wijze de helpende hand reikte. Het eerste idee was een kranten interview met een journalist, op de hand zijnde van de gemeente Arnhem, hetgeen later bleek.

Kranten interview, geregeld door de CU en PvdA

De Journalist plaatste zonder medeweten aan het einde van het interview een zinnetje, namens een woordvoerder van de gemeente: Wij niet onder bewind wilden, onzin! Na het krantenartikel werden wij uit de zorgverzekering gejaagd en werd tevens onze uitkering verlaagd. Wellicht was mijn overleven van mijn hartstilstand de gemeente tegen gevallen. Zonder zorgverzekering en verlaagde uitkering zou het mij enorm moeilijk worden om te revalideren, mijzelf te voorzien van noodzakelijke medicatie om mijn hart aan de gang te houden. 

Vervolgens probeerde de PvdA, ombudsman, CU was niet meer, ging misschien te ver voor een christen, de schuld in mijn schoenen te schuiven, tijdens een één/tweetje op het gemeentehuis! Maar dat werkte niet en besloot de gemeente mijn schoonmoeder naar een bejaardentehuis te dwingen, wat lukte. Wij in november 2013 te horen kregen, dat wij op 15 december 2013 op straat zouden worden gezet, Dat dus drie maanden na mijn ziekenhuis opname door mijn hartstilstand.


Wij waren ten einde raad, maar kwamen via Rob Vellenkoop van de langer mars in contact met de VARA! Waar een interview uit voortkwam op de radio.


De gemeente Arnhem, trok ten gevolge van de interviews op de radio, de uitzetting in en zette dit om in een bruikleenovereenkomst voor het pand waar wij toen al, met medeweten van hen, bijna twee jaar vertoefden. Dat tot 31 januari 2014. Want wij waren volgens hen logé's van mijn schoonmoeder, ja voor twee jaar zeker? Het was gewoon een dumppraktijk van de gemeente Arnhem om ons het zwijgen op te leggen. 
Wij moesten echter wel verder gaan leven onder een zorgleveringsovereenkomst met het leger des Heils. De nieuwe plaatsvervangende rechter van rechtsstaat Arnhem. Want onder hen, bleven wij zonder zorgverzekering zitten t/m juli 2014. Werd de zorgverzekering in augustus 2014 pas hersteld, maar ingeruild voor onder bewind, opdat we gelijkwaardig onder financiële druk zouden blijven staan. Dit bij het handlangers kantoor Melse-Wassink.. Wie overigens niet de zorgpremie betaalde, goh, en onder wie wij onze uitkering verder verlaagd zagen tot een dieptepunt van slechts €465,10 per maand, nog steeds door schuldeisers. Doordat  wij ons, in 2010,door de gemeente Arnhem  geblokkeerd zagen in schuldhulpverlening, dat na de klachtenprocedure tegen het BAC! Op deze wijze hobbelden wij naar het jaar 2015, met wel een zorgverzekering, maar niet betaald door Melse-Waasink, een alsmaar lager wordende uitkering. 

IN 2015 BLEEK ECHTER DE EIGEN RECHTSSTAAT VAN DE GEMEENTE ARNHEM NIET HET GEWENSTE EFFECT TE VERKRIJGEN EN BESLOOT MEN HUN BONDGENOTEN, DE CORRUPTE RECHTSSTAAT TOCH MAAR IN TE SCHAKELEN.