zaterdag 2 januari 2016

Nederlandse rechtsstaat in het achterhuis ( deel 4 )

Waarom toch het oprakelen wat ons, gezin Faasen, de afgelopen jaren is overkomen? Dit vanuit de gemeente Arnhem, wie ambtenaren en sub(sidie) ambtenaren kunnen benoemen als plaatsvervangende rechters, die mogen beslissen over leven en dood. Op basis van het belang van de gemeente Arnhem, die graag mondige burgers levend dood gezwegen zien, of als het kan, ademloos onder de grond willen zien liggen. GEWOON, OMDAT HET U OOK, MET GROOT GEMAK, KAN WORDEN AANGEDAAN!Na 1 juli 2012, nadat het ons onmogelijk was gemaakt om de huur op te brengen van onze caravan, hebben wij, als gezin, twee weken rond gezworven, met medeweten van de criminele organisaties, Jeugdzorg, RvdK en Vangnetwerk Arnhem ( Rijnstad/RIBW )! 
Halverwege juli 2012,konden wij terecht bij mijn schoonmoeder van toen 82, die een pand huurde van de gemeente Arnhem.Wij onze intrek meldde aan de gemeente Arnhem, zo ook aan sub(sidie) overheidsorganisatie Rijnstad. Daar had men niets op tegen, mijn schoonmoeder van 82 kreeg dan ook de zorgplicht van de gemeente Arnhem in haar oude schoenen geschoven. De opvang van Iriszorg zat nog steeds vol, tot aan heden, en de sub(sidie) ambtenaren gingen schijnbaar over tot een zeer lange vakantie, durende tot eind 2013, opdat ze ons niet hoefden bij te staan. 
In de periode van juli 2012 t/m december 2013 kregen wij totaal geen ondersteuning. Ze hadden de graftombe gevonden voor ons, de woning verhuurd aan mijn schoonmoeder! Overigens een ruimte die voor mij in juli 2013 ook bijna een graftombe werd, ik dood neerviel, hartstilstand! 


De aangewezen, plaatsvervangende rechters, door de gemeente Arnhem hadden waarschijnlijk een duidelijke opdracht meegekregen, in juli 2012, het hart van de criticus niet ondersteunen, wel moeilijk maken, want dan valt het hart vanzelf om!