maandag 4 januari 2016

Mensen en het geld

Geld moet altijd kunnen, mensen moeten altijd maar kunnen betalen, als je de heren en dames Deurwaarders moet geloven, als ze eenmaal aan je deur staan. Niet, al kan je het niet, moet je gaan geloven aan de consequenties van de in een Godheid gegoten vorm ten behoeve van andermans geld.In het ergste geval, kan de medemens, gegoten in een financiële goddelijke vorm, iemand met huid en haar, desnoods met kinderen en al de straat op gooien. Zelden  houden geld eisende partijen rekening met iemand zijn menselijke omstandigheden, geld genereren moet altijd kunnen, vooral voor de ander, hetzij de overheid. De laatste, ook nog het CJIB achter de hand heeft, met hun nog meer gemene trekjes. U moet betalen want anders in het uiterste geval gijzelname. Een club  mensonwaardige type's die als het moet, ook de politie kan inzetten om je vervolgens een tijdje achter een metalen deur te kunnen plaatsen, alsof je een terrorist bent als je roept, maar ik kan niet betalen! 


Geld heeft van mensen, een bovenmenselijke waarde verkregen, wat regeert over de mens, hemels maar ook hels, te vaak een ware super terrorist. Waar alleen supermensen boven staan, zoals politici en werkende als bank of voor de bank. Gooi Geld maar in de politiek, laat ze lekker graaien en krijg bijvoorbeeld dit...


Nee, politici krijgen geen deurwaarder bij de deur, als ze weer eens (andermans) geld hebben uitgegeven aan objecten/beleid,  die op het spoor des levens uit elkaar rammelen! Ze staan superieur boven geld! Toegestaan, wellicht omdat ze dienaren zijn van de bank, een menssoort!

Geld is ook het ultieme, slechts ogenschijnlijk beschaafd, wapen om de massa te controleren, het individu indien nodig te onderdrukken. Neem iemand zijn baan af, zijn geld, zijn gezondheid, verlaag zijn uitkering, neem zijn zorg af, veroorzaakt schulden, verhoog zijn schulden en menig tegenstander zal verkreukelen in het bestaan binnen een mensenwereld, geregeerd door geld! 

                            
Geld  verziekt mensen opdat ze controleerbaar worden!
Geld IS een massa terrorist,in de zin van het terroriseert massaal mensen, Het betaald ook mensen om mensen te terroriseren of denkt u dat IS zijn werk kan doen, zonder geld? Geld verslaaft, omdat politici ( bankemployé's ) en de banken ( een soort mens ) de mensen in financiële zin van een nieuwe waarde hebben voorzien, mensenrassen op zich, dat van ondernemer, Jan modaal tot bijstands ras. De laatsten wel de minsten zijn van alle rassen en de rassen boven hen als goden moeten ervaren en dankbaar moeten blijven voor elk minimum bij hen neergelegd! Waarover de minsten geen woord mogen zeggen, al hebben die woorden op zich totaal geen zin. Want de minsten worden doodgezwegen, zelfs ontkend door de minister president. 

Mensenrechten moeten zinvol betaalbaar blijven, niet vergeet het maar!


De banken, het mensensoort, waaronder de bankemployé's. de heren en dames politici, hebben de benoeming elite onbegrensd gemaakt aangaande verwijzing. Feitelijk behoort iedereen tot de elite, wie roept: WIE MOET DAT BETALEN, WIJ NIET! Wat inhoudt geeft aan het doodzwijgen van inmiddels 2,8 miljoen Nederlanders, waarvan 400000 kinderen in de bijstand, wie de bezuinigingen van Rutte II al lang niet meer kunnen dragen en mensenrechten het meeste zien verdampen in ons land!