vrijdag 1 januari 2016

Het achterhuis bestaat nog steeds, anno 2016Het is vandaag 1 januari 2016 en er vertoeven nog steeds Nederlandse burgers in het achterhuis, waar Anne Frank ooit doodsangsten uitstond voor de Duitse bezetters. Nu anno 2016 zijn er nog steeds burgers die doodsangsten uitstaan, niet meer voor de Duitse bezetters, maar voor Nederlanders die bij kritiek op hen, verachtelijke stoppeltjes laten zien van een klein snorretje boven menig bovenlip. Helaas maar al te vaak mensen die via holle geluiden uit het door lippen omsloten gat, stemmen proberen te winnen van landgenoten tijdens landelijke, gemeentelijke en provinciale verkiezingen. Waarop burgers helaas, te vaak, argeloos op acteren en de bodemloze gaten van  eigen belang van macht voorzien. Opdat de gekozenen hun bodemloze eigen belangen tot over hun inhoudsloze woorden uitsprekende lippen kunnen doen vullen, voor minstens vier lange jaren. Wel is waar iets korter dan de tweede wereldoorlog geduurd heeft, maar voor een aantal kritische burgers, ondanks een ogenschijnlijk kortere periode, toch jaren waarin zij hun vrijheid ernstig beperkt zien en hun leven zien overlopen van leven naar overleven. Het uiten van kritiek heeft sinds 2010 in gevolg meer duidelijkheid verkregen nadat de banken tot in het extreme gingen om het Nederlandse volk onder te dompelen in schulden en uiteindelijk onder deze last zelf ten onder gingen. Maar zij werden gered, ten koste van menig burger, die zijn sociale zekerheid en zorg zagen afbrokkelen op de rand van de lippen van leugenachtig politici. Wie de belangen van Nederlandse burgers misbruiken om de banken te laven, waarmee ik ook zeg, in dienst staan van de Elite!

Het tijdelijk verval van de banken, heeft nieuw kansen gecreëerd voor hun employé's, de Nederlandse politici, om de Nederlandse burger beter, dus extremer te gaan controleren. Nog beter door de zorgvuldig geplande terreurdaad welke gestalte verkreeg op de zo beroemde datum 9/11. Wat de toegangskaart was tot het Midden-Oosten. om daar lekker te gaan huishouden, met het uiteindelijke doel om IS aldaar te creëren! Men had dan ook een wereldwijde dreiging nodig, wat inzake angst, vat kon krijgen op de westerse wereld! Opdat ook Nederlanders onder het mom veiligheid tot in finesse, diep in zijn/haar privacy, gecontroleerd kunnen worden. Als je het voornoemde neemt naast, wat ook, de bezuinigingen al in gang hebben gezet, is het achterhuis voor, met name, de kritische Nederlandse burgers vervolmaakt

Nederlandse burgers, wie nog kritisch durven zijn, kunnen dan ook gaandeweg, tot in het diepste van hun zijn, uitgelicht maar ook opgelicht worden door de Nederlandse Overheid! Heeft men nog een leven als Nederlandse kritische notenkraker, kan men dat leven met groot gemak delegeren naar overleven en als de noodzaak voor hen ontstaat, men het zelfs tot de dood kan laten leiden, van menig burger. Waarover overheids instantie, hetzij door hen gesubsidieerde instanties, schouder ophalend op zullen reageren. Waarop het murw geslagen Nederlands volk alleen op zal reageren met witte ballonnen, die alleen het Nederlands luchtruim zullen sieren met "dit had nooit mogen gebeuren". Helaas voorkomt dat niet de herhaling wat maar al te vaak nooit had mogen gebeuren!

Hoe men de kritische noot kraakt na de val van de banken, kunt u in onderstaande film deels waarnemen, dat met behulp van overheidsinstanties en door hen gesubsidieerde (hulp)instanties, de rechtsstaat ( corrupt ) en vrienden zoals woningcorporaties! De overheid en hun vrienden kunnen ook "Uw" leven volkomen verwoesten, als uw houding, hen niet aanstaat!


De blogs: De Nederlandse rechtstaat in het achterhuis deel 1 t/m 6  gaat over gebeurtenissen ons overkomen in de afgelopen jaren!