donderdag 14 januari 2016

Bewindvoering van Melse-Wassink uit Ede..

We dachten, we zijn van R.Melse af, van bewindvoerders kantoor Melse-Wassink. Maar helaas niets is minder waar, want achterstallige betalingen van deze oplichters, ( In belang gemeente ) beginnen binnen te komen. Zo  heeft deze fijne bewindvoerder ook niet onze internet-provider betaald. Waar ik hedenochtend achterkwam, door een plotseling afsluiting van Internet.Nu zittend bij een wifi-hotspot om dit te melden. Wij zijn niet gemaand, maar die fijne klootzak van een Melse, wie dus nergens op reageert! Wie ik moest aanhouden van de gemeente Arnhem, want anders de straat op! Hufters!

Door deze afsluiting zal dit blog stagneren, wat precies de bedoeling is en van groot belang voor de gemeente Arnhem, gezien de inhoud. Jep, zo slaan ze terechte kritiek dus neer van mondige burgers, het fijne B&W onder leiding van Burgemeester Kaiser! Wie B&W liever beschermd tegen burgers, dan burgers tegen wethouders. Hij is echt geen burgervader!


Bovenstaande bewindvoerder was van mening, dat hij niet verantwoordelijk was voor een veel te laag vastgesteld loonbeslag. Liet ons 7 maanden wegrotten met slechts €465,10 en maar roepen er is geen geld. Hij heeft er geen moer mee gedaan!, terwijl: Bewindvoerder aansprakelijk voor te lage beslagvrije voet (aanklikken)
Al betalen we zijn gecreëerde achterstand, die proivder wil geen abonnement meer leveren, bedankt Richard! Volgens het leger der gemeente (Heils) was jij een goede betrouwbare bewindvoerder, nou dat hebben we gemerkt, je was gewoon een labbekak van B&W!

Op Twitter verklaard de gemeente over de afsluting:

scheelt weer een heleboel smaad en laster die je op Twitter en op je blog plaatst. Straf van de gemeente koekkoek!


TELE2 willen ons ook niet aansluiten, al betalen wij de achterstallige betalingen nu meteen van R. Melse...een dienst aan de gemeente, wie een pesthekel hebben aan dit blog????

Hier nog een ander slachtoffer van hem:

Karin Oldeweghuis
(aanklikken)

Doordat de gemeente Arnhem ons al zes jaar blokkeert inzake schuldhulp, ook daarvoor bewind eist, heeft bovenstaande bewindvoerder alleen maar zorg gedragen voor verhoging van de schulden.Overigens een speeltje van de gemeente Arnhem om het leven van te mondige burger nog moeilijker te maken! Reden waarom wij ons ontslagverzoek bij de rechtbank in moesten trekken, helpt zo lekker mondige burgers naar de kloten voor ze!

DIT IS WEER EEN SMERIG SPELLETJE VAN DE GEMEENTE WANT HET HANDELT ZICH OM EEN ACHTERSTAND VAN VOOR AUGUSTUS 2015. TJA, DIT BLOG IS EEN NAGEL AAN HUN DOODSKIST