maandag 4 januari 2016

Achter €636.000.000.000 schuld, staat het achterhuis van Nederland.

In  het slechts ogenschijnlijk "eigen land" Nederland, staat het achterhuis, waar miljoenen mensen in vertoeven. Het ras armen wie moeten buigen voor hen, die nog wel mogen spreken van eigen verdienste. Dus voor mensen; wie nog niet direct afhankelijk zijn van de staat der Nederlanden! In het achterhuis leven mensen die het predicaat eigen schuld, dikke bult verdienen(?) Dat terwijl menig eigen huis, inhoudelijk een eigen schuld weergeeft! Maar waar het predicaat dikke bult nog niet vergeven is. Dat pas komt bij baanverlies, gezondheidsverlies en te lang werkeloos blijven, waardoor je in de bijstand vervalt. Dan verschijnt achte ieders eigen schuld, jawel een dikke bult! Ja dan had je maar niet boven je stand moeten leven! uuuh, €636.000.000.000 schuld?

Tja, als men goed kijkt, schemert bij velen het achterhuis in het eigen huis ( schuld ),  als de financiële menselijke schuldenwereld onbetaalbaar voor hen wordt,deze door zal breken als nieuwe werkelijkheid, geen illusie, maar als
een enorme dikke bult! U aangerekend door mensen wie nog wel kunnen blijven voorzien in een enorm pakket veren, mogelijk gemaakt door schuld aangaan. Velen leven op geld als water, wat zomaar weg kan vloeien.


Als u eenmaal uit de illusionaire werkelijkheid bent gedonderd en de staat van Nederland u dan tegenvalt en u daar wat van zegt, zal het gevoel van het voormalig achterhuis bij u gaan toenemen. Eenmaal aangekomen in het achterhuis van Nederland, zult u op gaan opmerken dat u met een mond vol tanden komt te staan, of moet ik zeggen met een bek zonder tanden zal komen te staan! Want gaat u dan, daar maar eens wat van zeggen en u zult dagelijkse doodsangsten uit gaan staan! Angsten, die in waarde niet veel onder zullen doen aan het angstgevoel van Anne Frank in de oorlogsjaren! U zult een angstige tijd gaan beleven onder de dikke bult die ontstaat als uw werkgever of ziekte u tot een maatschappelijke afhankelijkheid heeft veroordeelt!

Als uw eigenwaarde voor u niet van belang is, dan zou mijn advies luiden, accepteer elk minimum wat medemensen dan bij u neerleggen! Ageer alleen maar wat tegen asielzoekers heden ter dagen, daar zij meer krijgen dan u als u uit uw woning gekieperd wordt, wellicht het meest veilige! Dit wordt dan nog wel geaccepteerd omdat mensen met geen tegenslagen hier ook in voorzien uit angst om bijvoorbeeld een tank benzine, dat wekelijks, aan hen te verliezen. Overigens ook de reden dat ze u als inmiddels verworden arme Nederlander doodzwijgen. Want het is niet zo zeer om IS, maar voornamelijk een geldkwestie! Want je moet niet denken, dat als je niet werkt, zomaar welvaart en welzijn in de schoot geworpen krijgt, wat ook niet geldt voor een Nederlander, voor lange tijd voor de gek gehouden door de staat der Nederlanden! 

Nee, veel Nederlanders die nog mogen leven in de illusie d.m.v.aanhoudend moeten blijven werken zien  uw rauwe werkelijkheid van armoede liever niet. Gunnen liever niet aan medemensen een levensstandaard waaraan nog wel werkenden zich wel aan mogen laven! Als u als arm mens in uw achterhuis nog een tv of pc hebt staan is het nog snel en u bent arm? Het liefste ziet men dan uw achterhuis leeg, misschien alleen een matras op de grond, voor hen, nog acceptabel is? 

Want besef voor menig medemens vindt menigeen een bed, bad en brood nog te veel, want: Wie moet dat betalen, wij niet! En deze motivatie neemt de overheid graag ter hand als u hen durft aan te spreken over uw nieuwe staat in Nederland om u van het achterhuis het graf in te werken. Want kritiek duld men niet!